Amazon Dropshipping’de Ne Kadar Kazanç Var? Şirketsiz Satış Mümkün Mü?

Amazon Dropshipping’de Ne Kadar Kazanç Var? Şirketsiz Satış Mümkün Mü?

Amazon'da Şirketsiz Satış Mümkün Mü?

Bu yazımızda sizlerle birlikte Amazon Dropshipping modelinde satış yaparken elde edeceğiniz ciroları ve daha da önemlisi kârları konuşacağız. Bunu da Zonify tarzıyla aktaracağız.

Öncelikle bilinmesi gerekir ki, Amazon’da bireysel olarak 10 farklı ülkede satış yapabiliyoruz.

Bunlar:

-Kanada

-Meksika

-Avustralya

-Japonya

-Singapur

-Suudi Arabistan

-Birleşik Arap Emirlikleri

-Mısır

-Türkiye

-Amerika Birleşik Devletleri

Amazon Dropshipping’de Ne Kadar Kazanç Var?

Bu ülkelerde satış yapmak için şirket olmanıza gerek bulunmamaktadır. Bundan kaynaklı satışlarınıza bireysel olarak kaydolup başlayabiliyorsunuz. Sadece Avrupa pazarına girmek istiyorsanız şirket gerekir.

Burada en önemli husus, sermayenizi ne kadar verimli kullandığınızdır. Bunu örnek vererek anlatacağız.


Göreceğiniz üzere, aynı sermaye olmasına rağmen satıştan elde kalan kısmında arada 54.000₺ fark bulunmaktadır. Çünkü yüzde 15-18 arası satış yaptığınızda sermayenizi adeta verimsiz kullanıp pek de mantıklı bir dropshipping deneyimi elde etmemiş oluyorsunuz.

Yüzde 40-45 arası kâr oranı ile satış yaptığınızda ise hem her türlü giderlerin çok daha ötesinde bir kazanç elde etmiş oluyorsunuz hem de sermayenizi biriktirip artırma imkanı elde etmiş oluyorsunuz. 

Sermayeniz daha düşük olabilir (30-40.000₺).

Böyle bir durumda dahi yüzde 45 ile güncel asgari ücreti kazanabileceğiniz (17.002₺) apaçık ortadadır.

SONUÇ

Dropshipping’de herkesin yaptığı yöntemlerde söylenen çok klişe bir kâr vardır ; %12-15 arası

Sebebi de bellidir, daha ötesine çıkılmaya çalıştıkça düşen satışlar, yüksek rekabette fiyat kırmalarla boş geçen günler ve tekrar aynı kârlara dönüş...

Unutmayın ki herkesle aynı ürünleri bulursanız, herkesle aynı yöntemlerle iş yaparsanız siz de onlar kadar kazanırsınız. Rekabetin bu denli yüksek olduğu bir sektörde doğru yolda ilerleyebilmek çok önemlidir. 

Zonify Danışmanlık işte bu noktada ayrışıyor ve sizlere bu ticareti yüzlerce danışanımızda yaptığımız gibi YÜZDE 40 VE YUKARI kâr oranı ile yaptırıyoruz. Yöntemlerimiz sadece size özel şekilde uyarlanıyor ve bulunan ürünler sadece sizlerle paylaşılıyor. Bundan dolayı da satıcılarla rekabet edip fiyat kırma gibi işlerle uğraşmadan siz satışlarınıza odaklanıyorsunuz. 

Danışanımızın aldığı satışlar. Instagram'ımızı takip edebilirsiniz her daim paylaşıyoruz 
Danışanımızın aldığı satışlar. Instagram'ımızı takip edebilirsiniz her daim paylaşıyoruz 

Sıfırdan ileri düzey Amazon Dropshipping eğitimimiz ile birlikte bütün detayları canlı yayında anlatıyor, sizlerle birlikte mağaza açıyor, ayarlamalar yapıyoruz. Aynı zamanda sizlere özel açtığımız grupta da sorularınız uzman Zonify Ekibi tarafından 7/24 cevaplanıyor.

İşte bu noktada Amazon'a Zonify farkıyla girmiş oluyorsunuz. Sizlere hazır videolar ile eğitim satanlardan, ilgisiz bırakanlardan değil bizzat her sürecinizle ilgilenen Zonify Danışmanlık'tan eğitim alın. Detaylı bilgi için 'başvuru formu' üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Mesajınız direkt ekibimize iletilecek olup sizlere en kısa süre içerisinde yanıt verilecektir. O halde dediğimiz gibi;

Hadi gel Amazon Dropshipping'in Hakkını Verelim :)