Amazon Dropshipping Nedir?

Amazon Dropshipping Nedir?

Amazon Dropshipping Nedir?

Amazon dünyanın en büyük pazaryeri olarak, her türlü imkanı satıcılarına sunmaktadır. Biz bu yazımızda sizlere Dropshipping (stoksuz satış) modelini anlatacağız, bunu da Zonify tarzıyla yapacağız.


Kelime anlamı itibariyle Dropshipping, bir ürünü sattıktan sonra almak üzerine kuruludur.

Basitçe Ele Alırsak;

Dropshipping Mantığını 4 maddeye sığdırdık.
Dropshipping Mantığını 4 maddeye sığdırdık.

Bu model Amazon politikalarına uygun ve doğru şekilde uygulandığında gerçekten kazançlı bir ticaret modelidir. Çünkü stok maliyetiniz bulunmamakta, sabit maliyetleriniz de neredeyse hiç olmamakta, satış geldiği zaman karşılama üzerine kurulu bir modeldir.

Tedarikçimiz de bizzat Amazon Amerika’dır. Çünkü Amerika pazarında ürünlerin fiyatları rekabetten kaynaklı olarak satacağımız ülke pazaryerlerinden çok daha uyguna bulunabilmektedir. Bu yüzden tedariğimizi de bizzat Amazon Amerika üzerinden yapmakta ve seçtiğimiz ülkede listelerimize eklemekteyiz.

Amazon Politikalarına Uyumlu Mu?

Evet Dropshipping kesinlikle Amazon’un vazgeçilmez kaynaklarından biridir. Vazgeçilmez kaynak diyoruz çünkü satışların yüzde 60’ı 3.parti satıcılar tarafından karşılanmakta. Aynı zamanda bizzat yasal olarak da izin verdiğini Amazon sayfasından aldığımız yazı ile sunmaktayız.


Amazon bizden bir ürünü satarken o ürünün bizzat tarafımızca karşılanmasını, yollanmasını ve müşterinin her türlü mesajlarına dönmemizi ve iadeyi kabul etmemizi ister. Yani bizi ‘satıcı’ olarak tanımlar. Diğer firmalar gibi sizi ‘aracı’ göstermek yerine bizzat ‘satıcı’ yapıyoruz.

Peki Kâr Oranları?

Dropshipping’de herkesin yaptığı yöntemlerde söylenen çok klişe bir kâr vardır ; %12-15 arası

Sebebi de bellidir, daha ötesine çıkılmaya çalıştıkça düşen satışlar, yüksek rekabette fiyat kırmalarla boş geçen günler ve tekrar aynı kârlara dönüş...

Unutmayın ki herkesle aynı ürünleri bulursanız, herkesle aynı yöntemlerle iş yaparsanız siz de onlar kadar kazanırsınız. Rekabetin bu denli yüksek olduğu bir sektörde doğru yolda ilerleyebilmek çok önemlidir. 

Zonify Danışmanlık işte bu noktada ayrışıyor ve sizlere bu ticareti yüzlerce danışanımızda yaptığımız gibi YÜZDE 40 VE YUKARI kâr oranı ile yaptırıyoruz. Yöntemlerimiz sadece size özel şekilde uyarlanıyor ve bulunan ürünler sadece sizlerle paylaşılıyor. Bundan dolayı da satıcılarla rekabet edip fiyat kırma gibi işlerle uğraşmadan siz satışlarınıza odaklanıyorsunuz. 

Sıfırdan ileri düzey Amazon Dropshipping eğitimimiz ile birlikte bütün detayları canlı yayında anlatıyor, sizlerle birlikte mağaza açıyor, ayarlamalar yapıyoruz. Aynı zamanda sizlere özel açtığımız grupta da sorularınız uzman Zonify Ekibi tarafından 7/24 cevaplanıyor.

İşte bu noktada Amazon'a Zonify farkıyla girmiş oluyorsunuz. Sizlere hazır videolar ile eğitim satanlardan, ilgisiz bırakanlardan değil bizzat her sürecinizle ilgilenen Zonify Danışmanlık'tan eğitim alın. Detaylı bilgi için 'başvuru formu' üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Mesajınız direkt ekibimize iletilecek olup sizlere en kısa süre içerisinde yanıt verilecektir. O halde dediğimiz gibi;

Hadi gel Amazon Dropshipping'in Hakkını Verelim :)